Laat ons je meenemen naar Zwitserland, naar een dorpje gelegen in het kanton Wallis: Les Crosets

Na één van onze bezoeken hebben we een prachtig berghuisje voor je gevonden met panoramisch uitzicht en directe toegang tot het prachtig skigebied van de Portes du Soleil: Chalet Le Pacheu.

Wat een plezier om je skis aan te trekken en meteen de bergen te kunnen ontdekken. En niet zomaar een skigebied: Les Portes du Soleil is een van de grootste en mooiste skigebieden van Europa, met 600 km aan pistes die 12 skigebieden in Frankrijk en Zwitserland met elkaar verbinden. Les Crosets is het hoogst gelegen skigebied in het Portes du Soleil-gebied, aan de Zwitserse kant, op een hoogte van 1700 meter.

De bergchalet dat we voor je hebben uitgekozen, Chalet Le Pacheu, biedt een spectaculair uitzicht op de bergen Dents de Midi en Dents Blanches. Het is de perfecte manier om even helemaal los te komen van de dagelijkse beslommeringen en nieuwe energie op te doen met de verkwikkende berglucht !

I​deaal voor jouw wintervakantie in Zwitserland!

Wintervakantie Les Crosets

Les Crosets is een gezinsvriendelijk dorp en een verrassend rustig skigebied ondanks zijn uitstekende sneeuwcondities. Bij de wereldberoemde Zwitserse Skischool (ESS) vind je ervaren ski- en snowboardleraren, om je techniek nog verder te kunnen verbeteren.

Het dorp ligt ook dicht bij andere dorpen zoals Chambéry, Chatel en Avoriaz, waar verschillende sportieve activiteiten op je wachten. Van skiën tot alpine wandelingen in de winter en van mountainbike tot wijnroutes in de zomer. Er is voor elk wat wils!

Zomer in de bergen

Want natuurlijk is de zomer in de bergen ook fantastisch. Er zijn veel wandelpaden, fietspaden, meren en rivieren in de regio. Een sportieve vakantie, ver van de drukte, met de zuiverste lucht die de bergen te bieden heeft. Voor mij ook de definitie van een ideale vakantie !

Vanuit Les Crosets zijn er zes wandelroutes, variërend van makkelijk tot moeilijk niveau, van in totaal 50 km, met onderweg adembenemende uitzichten. Hetzelfde geldt voor de fietspaden, waarbij de Portes du Soleil ook wel wordt beschouwd als "de grootste mountainbike speeltuin op aarde"... Maar pas op voor de kronkelige paden!

Les Crosets wordt erkend als een van de charmantste en pittoreske bergdorpjes van Zwitserland. En daar zijn we het helemaal mee eens! Chalet Le Pacheu is de perfecte accommodatie voor je winter- of zomervakantie. Of je nu wilt genieten van een skivakantie in Zwitserland onder de magie van besneeuwde landschappen, of van de kleuren en frisheid van de lente in de bergen.

Chalet Le Pacheu verwelkomt je het hele jaar door voor een familievakantie of een uitstapje met vrienden! Kort of lang, je verblijf in Les Crosets zal onvergetelijk zijn.

[a$housesInRegion] Valais en Suisse

[a$showAllRegionHouses]

Chalet Le Pacheu

Les Crosets, Valais en Suisse

12
7
3

Chalet Le Petit Pacheu

Les Crosets, Valais en Suisse

8
5
3

Aktuelle Blogbeiträge

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX