Bij CAP reizen we overal naartoe om onze vakantiehuizen te bezoeken, jaar na jaar, ontmoeten we de eigenaars en evalueren we hoe we onze vakantiegangers zo tevreden mogelijk kunnen houden.

We nemen notities, we geven adviezen en controleren eigenlijk elke accommodatie dat we aanbieden. Met CAP wordt een gepersonaliseerde vakantie-ervaring voor jou op maat gemaakt.

En dit wordt weerspiegeld in onze reviews, die meer dan positief zijn!

Reviews op onze website

Bovendien beschikt elke woning over zijn eigen pagina op www.cap.be, met gedetailleerde informatie en vooral een review afdeling.

Met een tevredenheidsindex op tien, krijg je meer inzicht van mensen die daadwerkelijk in het vakantiehuis zijn verbleven.

Laten we echter niet vergeten dat dit persoonlijke en dus unieke ervaringen zijn, die moeten worden gecombineerd met meer algemene beoordelingen zoals die van Googleen Trustpilot.

Google Reviews, Trustpilot & Facebook

Bekijk de reviews van CAP Vakantiewoningen op Google, bezoek de reviews van onze CAP vakantiehuizen op Trustpilot, of zelfs onze Facebook pagina.

De jaren gaan voorbij, maar de reacties blijven even goed als altijd.

En voor sommige commentaren die minder goed zijn, doen we ons uiterste best om reactief te zijn en oplossingen te vinden voor eventuele ontevredenheid.

Schrijf ons een Review !

Indien nog niet gedaan, aarzel dan niet om een review achter te laten.

Uw mening betekent veel voor ons!

CAP Holiday Rentals beoordelingen geef je inzicht in de ervaringen van anderen voor je, en we hopen onze community van trouwe klanten te laten groeien door jouw feedback.

Sonderangebote

Brauchen Sie Hilfe? Unser Cap-Team hilft Ihnen gerne weiter.

Aktuelle Blogbeiträge

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX