Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

Je bent er helemaal klaar voor en op weg naar je vakantievilla met privézwembad! Maar vergeet de zonnebrandcrème niet...

De dagen dat vakantie synoniem stond aan zonnebakken, en dat bescherming tegen de zon gelijk stond aan een handje vol olie, zijn voorbij!

Nee, niet meer !

Ondertussen zijn we allemaal goed geïnformeerd, door angstaanjagende campagnes over huidkanker. Deze zijn genoeg om onze nood aan een bruin gebrande huid de kop in te drukken!
Maar informatie komt zoals gewoonlijk in overvloed. SPF, UVB, UVA, cijfertjes, lettertjes, waar we vaak niet alles helemaal van verstaan.

Laten we het dus gemakkelijk houden!

Laten we het dus eenvoudig houden. Het idee is om je huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen, terwijl je op zijn minst naar huis gaat met een zomerkleurtje.
Als je kiest voor een biologisch afbreekbare zonnecrème, ben niet alleen jij beschermd, maar ook de zwembaden blijven proper en de natuurlijke fauna en flora van jouw bestemming kunnen hun gang blijven gaan!

Een eco-friendly zonnecrème is een kleine moeite, met een grotere impact dan je zou denken!

Een paar extra tips om niet te verbranden:

- Laat de milieuvriendelijke zonnebrandcrème in je huid trekken voordat je in het water springt. Nog beter, laat het inwerken en neem dan een douche voordat je het zwembad ingaat.

- Je kunt ook uren van de dag vermijden waar de zon het scherpste staat, en genieten van de schaduwrijke plekken in de tuinen die veel van onze vakantiehuizen met zwembad aanbieden. Laten we eerlijk zijn, een dutje doen, onder de schaduw van die grote olijfboom, klinkt als een geweldige zomerdag!

- Last but not least is er voor diegenen met een extra gevoelige huid beschermende kleding tegen de zon.

Laten we tot slot niet vergeten dat onze villa's meestal gelegen zijn op een zonnige bestemming. Huur je een vakantiehuis in het charmante Toscane, of ergens in de historische Provence? Of ga je voor glamour aan de Costa del Sol?

Neem een pauze van bakken bij het zwembad en wissel af met het bezoeken van de omgeving waar je verblijft.

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden